5 черти на жените, които мъжете никога не оставят   1.Те

...
5 черти на жените, които мъжете никога не оставят
  1.Те
Коментари Харесай

5 черти на жените, които мъжете никога не оставят

 infomax-logo-50-15-HW

5 черти на дамите, които мъжете в никакъв случай не оставят

 

1.Те имат лична позиция за всичко.

 

Жените, които имат лично мнение, могат и не се опасяват да го пазят с причини, априори не могат да бъдат „ изоставени “. Първо, тъй като имайки лична позиция по доста въпроси, те признават, че и другите могат да имат лично мнение, което от време на време не съответствува.

И раздялата за тях не е краят на света, а просто удостоверение, че са имали малко общо с колегата си. Второ, те са забавни – най-важното за себе си. А това значи, че за такива дами е невероятно да бъдат „ без опора “: тяхната съществена опора постоянно са те самите.

5 черти на дамите, които в никакъв случай не са изоставяни

2 Те си знаят цената

Тези, които в никакъв случай не са чували думите „ Оставям те “, знаят тъкмо какво заслужават. Усещайки изстудяване или разкол във връзката, те ще се опитат неотложно да реагират на настоящата обстановка и в случай че помиряването не успее, в никакъв случай няма да „ прекрачат себе си “.Такива дами не се „ държат “ за мъжете, не се придържат към тях със задушаване. Имат възприятие за вътрешно достолепие и надълбоко разбиране, че имат право на най-хубавото.

3 Те знаят по какъв начин да се грижат за себе си

5 черти на дамите, които в никакъв случай не са изоставяни

Разбира се, способността да изглеждате привлекателни, стилни и добре поддържани при всевъзможни житейски условия и на всяка възраст е присъща линия на дамите, които обичат себе си. Те също не позволяват никакви други връзки към себе си, с изключение на обич от мъж. Това е тайната на обстоятелството, че нито един представител на мощната половина на човечеството няма да посмее да каже „ Аз си отивам “.

5 черти на дамите, които в никакъв случай не са изоставяни

4 Те са признателни за вниманието.

Не е загадка, че когато мъжете вършат похвали, те разчитат на „ противоположна връзка “: смутена усмивка, сведени очи, комплимент в отговор. Жените, които в никакъв случай не са чували израза „ ти към този момент не си ми забавна “, знаят по какъв начин да привлекат вниманието с достолепие.Те в никакъв случай няма да се „ оправдават “, когато чуят комплимент. Такива дами знаят по какъв начин да получават дарове. И точно те, както демонстрира практиката, най-често притеглят мъжкото внимание във всичките му проявления.

5 Умеят да простят и да одобряват всичко такова, каквото е.

Способността да поддържаш нещата елементарни и да приемаш събитията е отличителна линия на мощните и мъдрите.. Ако прибавим към това качество неповторимата дарба откровено да простят, тогава получаваме на практика една „ супержена “, която не се самоунищожава с отрицателни мисли, а минава през живота с високо вдигната глава и усмивка на устните.. Това оказва помощ на такива девойки да възприемат даже най-„ грозния “ бракоразвод елементарно и естествено, без непотребен яд и възмущение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР